Dream Cars 

Call Us For Your Best Price

+32(0)3.304.61.61 

 

Odoo - Sample 1 for three columns
Odoo - Sample 1 for three columns
Odoo - Sample 1 for three columns
Verkocht

MGA PA

Merk: MG

Model: PA

Bouwjaar: 1934

Carrosserie: Oldtimer

Transmissie: Manueel

Bestuurderszijde: Rechts

Kleur: Zwart

Opties:

De MG PA-type is een sportauto die door MG werd geproduceerd van 1934 tot 1936. Deze tweedeurs sportauto gebruikte een vernieuwde versie van de door Wolseley Motors ontworpen en gemaakte bovenliggende nokkenas, crossflow motor, gebruikt in de Morris Minor van 1928 en eerder gemonteerd in de J-type Midget van 1932 tot 1934, die de achterwielen aandreef via een vier-versnellingsbak zonder synchromesh. Het chassis was een versterkte en iets langere versie van dat van de J-type met vering door half-elliptische veren rondom en starre voor- en achterassen. De stuurinrichting was aanvankelijk een Marles Weller en later een Bishop Cam systeem. De tweezits auto had een wielbasis van 87 inch (2210 mm) en een spoorbreedte van 42 inch (1100 mm). De meeste auto's waren open tweezitters, maar gestroomlijnde Airline coupé carrosserieën werden ook gemaakt. De P-type was ook verkrijgbaar als vierzitter, zoals deze. Er werden nog geen 500 exemplaren gebouwd van dit type MG PA en is hierom zeer moeilijk te vinden. Zeer goede waarde als belegging voor verzamelaars. Deze MG werd aanvankelijk aangekocht door zijn vorige eigenaar als verzamel object en is reeds 19 jaar in België. Hij werd nooit ingeschreven en heeft nog steeds zijn originele Engelse nr. plaat. Ondertussen werd de wagen ingevoerd en is er een vignet 705 aanwezig. Een zeer goede rijdende en vrij originele MG PA voor een zeer zachte prijs. Er zit een nieuwe soft top en een set steekramen in Mohair bij de wagen voor druilerige dagen. Unieke kans voor verzamelaars om er nog eentje op de kop te tikken. 

PRIJS: 25.500,00 €

Klik hier voor meer foto's
Verkocht

Fiat – 600 D

Merk: Fiat

Model: 600D

Bouwjaar: 1972

Carrosserie: Oldtimer

Transmissie: Manueel

Bestuurderszijde: Links

Kleur: wit

Opties:

Fiat 600D in nieuwstaat! Volledig gerestaureerd. Alles werd vernieuwd. Motor nieuw / interieur nieuw / alle mechanische onderdelen van ruitenwissersproeier tot stuurwiel nieuw / lak nieuw / rubbers nieuw…. Waarschijnlijk één van de mooiste en beste 600D modellen dat er momenteel nog te vinden zijn.

PRIJS: 9.000,00 €

Klik hier voor meer foto's
Verkocht

Buick – Model F Convertible

Merk: Buick

Model: Model F Convertible

Bouwjaar: 1910

Carrosserie: Oldtimer

Transmissie: Manueel

Bestuurderszijde: Rechts

Kleur: groen/hout

Opties:

De Buick Model F is een wagen van het Amerikaanse automerk Buick. Het was slechts de derde productiewagen van het merk en bij de stopzetting van dit model, in 1910, waren 1200 modellen verkocht. De wagen nam in 1906 deel aan een 1.000 mijl lange tocht van Chicago naar New York City. Op het einde van de rit bleek dat enkel deze Model F de volledige tocht had afgelegd. Hierdoor verkreeg hij de bijnaam “Old Faithful”. Van deze Buick Model F is gans de geschiedenis gekend tot en met eerste eigenaar. Motor werd volledig gereviseerd en spaakwielen opnieuw opgebouwd. De wagen is compleet en wordt nog verder opgebouwd. De prijs zal stijgen, rekening houdend met de opbouw van deze Buick. Unieke kans om een wagen van 111 jaar oud te bezitten.

PRIJS: 42.500,00 €

Klik hier voor meer foto's
Verkocht

Volkswagen – Kever 1302 LS

Merk: Volkswagen

Model: Kever

Bouwjaar: 1970

Carrosserie: convertible

Transmissie: Manueel

Bestuurderszijde: Links

Kleur: groen/beige

Opties:

Volkswagen kever cabrio uit 1970. Deze Kever werd volledig opnieuw gelakt en voorzien van nieuwe rubbers, interieur, cabrio kap, binnenhemel, remmen, chroom, banden, voorruit, ruitenwissers, matten, enz... Dus alles bijna vernieuwd en opnieuw gelakt. De wagen wordt in consignatie verkocht door sterfgeval. Mooi afwerkprojectje. Goed draaiende motor zonder lekkages. Nog enkel zeer kleine details af te werken en rijden maar. Koopje voor de liefhebbers.

PRIJS: 13.500,00 €

Klik hier voor meer foto's
Verkocht

Mercedes-Benz 230 SL

Merk: Mercedes

Model: 230SL Pagode

Bouwjaar: 1968

Carrosserie: Oldtimer

Transmissie: Automaat

Bestuurderszijde: Links

Kleur: Rood

Opties:

Mercedes 230 SL Pagode uit 1968. Deze Mercedes heeft reeds 3 keer deel genomen aan de Amicale Rally's en steeds zonder problemen gans de rally uit gereden. Het hardtop dak is in zeer goede staat en er wordt een takel mee geleverd om in de garage op te hangen zodat de hardtop met de takel kan opgetild worden en aan het plafond kan blijven hangen. De soft top is in biscuit kleur en in nieuwstaat. De zetels werden gerestaureerd en terug bekleed. Er zit een noodzitje achteraan en een wind deflector op de wagen. Verder is het interieur nog origineel en alles werkt nog. De eigenaar heeft het voertuig reeds zeer lang in zijn bezit en de geschiedenis is aantoonbaar. De motor is in zeer goede staat en de wagen kan meteen ingezet worden voor lange ritten en rally's. Mooie en verzorgde wagen die zonder kasten nog veel jaren plezier zal bezorgen aan zijn nieuwe eigenaar. Betrouwbare investering en goede waarde toename.

PRIJS: 79.500,00 €

Klik hier voor meer foto's
Verkocht

MGB GT Chroom Bumper

Merk: MGB

Model: GT

Bouwjaar: 1972

Carrosserie: COUPE

Transmissie: Manueel

Bestuurderszijde: Links

Kleur: Rood/wit

Opties: rolkooi, rally uitrusting

MGB GT chroom bumper met rally accessoires en interieur. Deze MGB GT kan ingezet worden voor oldtimer rally's en plezier ritten. De wagen heeft spaakvelgen en rally bestickering . Interieur is voorzien van rolkooi, 3 punt gordels, stroomonderbreker, dubbele benzine tank (moet nog aangesloten worden), rally deurhandvaten enz... Leuke wagen voor klein budget.

PRIJS: 9.000,00 €

Klik hier voor meer foto's
Verkocht

Ultima – Avion Streamliner

Merk: Avion

Model: Streamliner caravan

Bouwjaar: 1960

Carrosserie:

Transmissie:

Bestuurderszijde:

Kleur:

Opties:

Avion Streamliner uit 1960 met een compleet en nog intact interieur. Douche, toilet, airco, Fifties frigo(origineel en heel mooi vintage), kookvuur, alle kasten en wanden, bedden met kastjes, plafond en verlichting zijn nog allemaal origineel aanwezig! Moeilijk om nog een origineel exemplaar te vinden uit deze periode in complete en intacte onaangeraakte staat. Wij zullen deze Avion nog voorzien van een Europese dissel en elektrische aansluiting. Ideaal promo voertuig of Food Truck. We gaan deze Streamliner aanpakken in de loop van de zomer. Indien u er een Food Truck van wil maken, mag u ons zeker contacteren, zodat we u daar ook in kunnen helpen.

PRIJS: 24.000,00 €

Klik hier voor meer foto's
Verkocht

Ferrari Mondial 3.4 T Cabriolet

Merk: Ferrari

Model: Mondial 3.4T Cabriolet

Bouwjaar: 1989

Carrosserie: Oldtimer

Transmissie: Manueel

Bestuurderszijde: Links

Kleur: Rood

Opties:

Bijzonder goed onderhouden Ferrari Mondial 3.4 T Cabrio uit 1989. Origineel Europees voertuig met maar 2 eigenaars. Gans de geschiedenis van deze wagen is gedocumenteerd door 2 dikke kaften met facturen en boekjes. Deze Ferrari Mondial Cabrio werd nieuw afgeleverd aan zijn eerste eigenaar aan de Côte d'Azur in Frankrijk. Vandaar de typische gele verstralers en koplampen. Deze heeft de wagen steeds bij de originele Ferrari dealer laten onderhouden. De tweede eigenaar was een Engelse Lord die de wagen heeft gekocht als voertuig op zijn buitenverblijf in Mallorca gedurende 18 jaar. De wagen werd ook steeds goed onderhouden bij de Ferrari garage en alle facturen zijn ook aanwezig. Het laatste onderhoud dat de wagen pas heeft gehad, was een groot onderhoud met de wissel van alle riemen, nieuwe originele velgen en banden. Alles werkt perfect aan deze wagen en het zwart leder interieur is in nieuwstaat. De soft top is ook nog in perfecte staat. Kilometerstand van 72.522 km is origineel en kan gevolgd worden aan de hand van de bijgevoegde facturen. Indien u een 2+2 Ferrari cabrio zoekt is deze waarschijnlijk de beste dat u zal aantreffen op de tweede hands markt. Een Ferrari voor gans het gezin met een prijskaartje van maar 48.500,00€ met een inschrijvingstaks en verzekering van 180€ per jaar! Voor verdere informatie of afspraak kan u ons steeds vrijblijvend contacteren.

PRIJS: 47.000,00 €

Klik hier voor meer foto's
Verkocht

Volkswagen – Karmann Ghia Cabrio

Merk: Volkswagen

Model: Karmann Ghia Cabrio

Bouwjaar: 1970

Carrosserie:

Transmissie:

Bestuurderszijde:

Kleur:

Opties:

Na een moeilijke zoektocht, hebben we toch nog een zeer mooi en origineel exemplaar gevonden van de Karmann Ghia Cabriolet. De goede Karmann Ghia’s beginnen zeldzaam te worden. Semi automaat versnellingsbak. Deze Karmann Ghia Cabriolet is in uitmuntende staat en heeft een nieuw leder interieur en nieuwe soft top/ binnenhemel. Interieur is zeer mooi en vernieuwd. Mechanisch vernieuwd en de motor heeft wat meer vermogen en een extra olie cooler. Het is een zeer mooie en verzorgde wagen.

PRIJS: 31.900,00 €

Klik hier voor meer foto's
Verkocht

Ford – AA Truck

Merk: Ford

Model: AA Pick Up Truck

Bouwjaar: 1931

Carrosserie:

Transmissie:

Bestuurderszijde:

Kleur:

Opties:

Totaal gerestaureerde Ford AA Pick up in nieuwstaat. Deze Ford AA heeft een revisie gehad van alle mechanische onderdelen. Zeer mooie vrachtwagen dat kan gebruikt worden voor reclame doeleinden of voor verzamelaars van vooroorlogse Ford voertuigen. Zeer sterke vrachtwagen dat Amerika groot heeft gemaakt.

PRIJS: 25.000,00 €

Klik hier voor meer foto's